Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

TABUKA er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af TABUKA, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved TABUKAs behandling af dine personoplysninger. TABUKA behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1. Hvornår indsamler og anvender TABUKA dine personoplysninger

TABUKA indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem af TABUKA.
  2. Når du tilmelder dig som medlem af TABUKA eller ønsker at gøre brug af TABUKA indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af TABUKA, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem TABUKA. I denne forbindelse indsamler TABUKA alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til TABUKA.

2. Hvornår videregiver TABUKA dine personoplysninger

TABUKA videregiver ikke dine personoplysninger til andre.​

3. Hvordan beskytter TABUKA dine personoplysninger

TABUKA behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven, og vi overholder persondatalovens regler om behandling af personlige oplysninger. Det betyder, at det er vores ansvar at opbevare dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Derfor sørger vi for, at alt registreret data, herunder dine personoplysninger, behandles sikkert og er forsvarligt beskyttet i forhold til gældende sikkerhedsstandarder og øvrig lovgivning.

Dine personoplysninger kan tilgås fra computere med begrænset adgang inden for kontrollerede faciliteter og gemmes på eksterne servere hos en datasikkerhedsgodkendt leverandør. Vi gennemgår løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at kontrollere om dine oplysninger håndteres forsvarligt samt at vi opfylder og efterlever de rettigheder, du har som bruger. Dog kan vi ikke garantere fuldstændig sikkerhed ved dataoverførsler over internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre tvinger sig adgang til oplysninger, når data opbevares og sendes elektronisk. Du deler og afgiver dine personoplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som TABUKA behandler om dig, kan du rette henvendelse til tabuka@tabuka.dk eller til formandens telefonnummer.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger TABUKA har om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode TABUKA om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos TABUKA er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i TABUKAss indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan TABUKA ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

5. Hvor længe opbevarer TABUKA dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Dine oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

6. Hvad sker der, når TABUKA ændrer denne persondatapolitik

Ny lovgivning og den hurtige udvikling af internettet betyder, at vi kan blive nødt til at ændre vores behandling af personoplysninger. Derfor forbeholder vi os retten til at opdatere og ændre vores retningslinjer for behandling af personoplysninger. Sker dette, rettes datoen for, hvornår siden ”sidst er opdateret” i bunden af denne side. I tilfælde af væsentlige ændringer vil du få besked via en tydelig meddelelse på hjemmesiden.

7. Gookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som kan bruges til statistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, og huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du kunne risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

8. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig via e-mail: tabuka@tabuka.dk.

Senest udgivet d. 23. maj 2018