August 2016. TABUKAs nye projekt: Mikado

puslespilsbrik-3

TABUKA modtog d. 30. juni 2016 midler fra satspuljen til projekt Mikado. Projektet skal hjælpe tidligere anbragte med at søge efter sagsakter og journaler fra barndommen og bearbejde de følelsesmæssige reaktioner i samtalegrupper.

Barndomshistorien en vigtig del af vores identitet, som definerer os som det menneske vi er i dag. For tidligere anbragte kan hele eller dele af barndomshistorien findes i sagsakterne og kan derfor være nøglen til, at man kan få den indsigt, som kan give svar på mange uafklarede spørgsmål fra opvæksten om en selv, familieforhold og om årsagen til anbringelsen.

Mikado er for dig, der var anbragt udenfor hjemmet i barndommen og som har behov for at få besvaret og opklaret vigtige spørgsmål fra barndommen. Spørgsmål som det er svært at få svar på fra familiemedlemmer, anbringelsessteder, sagsbehandlere, skoler, psykologer, sygehuse og andre relevante steder.

Se meget mere her: Mikado